Mercedes-Benz SL-Klasse / 500 SL / Cabriolet / 1981 /

House of Cars Haarlem biedt aan:

Zeer mooie Mercedes-Benz 500SL Cabriolet uit bouwjaar 1981.
Deze tweedeurs cabriolet is recent geheel van roest ontdaan, strak gemaakt en daar waar nodig van nieuwe delen voorzien. Alles is op professionele wijze gedaan. De carrosserie naden zijn correct en zeer strak.
Het lakwerk is na een grondige voorbehandeling geheel opnieuw gespoten in originele kleur Silver Blue metallic (930) het lakwerk is strak en netjes te noemen. Het chroomwerk van de bumpers, sierlijsten en portiergrepen zijn zeer strak en netjes.
Het onderstel (ophanging/draagarmen/veren) is vorig jaar volledig gereviseerd en daar waar nodig vernieuwd (nieuwe rubbers etc.) de draagarmen zijn zwart gepoedercoated. Het gehele remsysteem is ook vernieuwd.
De SL staat op onbeschadigde originele Mercedes-Benz sportvelgen van na 1985 op Michelin banden. De originele klassiekere “kroonkurk” velgen zijn ook aanwezig.
De blauwe dubbelcanvas cabrioletkap is nieuw. Daarnaast beschikt de auto over een hardtop in de juiste kleur.
De vloeistof gekoelde V8 en automatische vier versnellingsbak zijn recent geheel nagezien/gereinigd en van verse vloeistoffen voorzien. Daar waar nodig zijn delen zoals distributie, injectoren, brandstofsysteem en klepseals van de motor vernieuwd.
Van binnen is het blauwe leder in nieuwstaat, de voorstoelen beschikken tevens over verwarming. Alle meters en lampjes zijn correct werkende en het houtwerk is recent opnieuw gepolitoerd.

Deze SL 500 is een zeer mooie en in deze staat schaars voorkomende sport/reiswagen pur sang. Recent op professionele wijze met kennis en kunde in (beter dan) nieuwstaat gebracht waarbij kosten noch moeite gespaard zijn. Foto’s van de werkzaamheden zijn staan op onze website www.houseofcarshaarlem.nl.

Kom u overtuigen van de kwaliteit van deze Mercedes-Benz SL 500 bij ons in de showroom in Haarlem.

Energielabel

Onbekend

KM stand106.252 km
Bouwjaar1981
BrandstofBenzine
TransmissieAutomaat
OnderhoudsboekjesOnbekend
KentekenTS651F
Datum deel 1
Kleurhttps://autocomes.nl/voertuig/mercedes-benz-sl-klasse-500-sl-cabriolet-1981/
Aantal deuren2
BTW / marge regelingMarge

Auto Comes.

Hendrik Figeeweg 3B
2031BJ Haarlem

T: +31 (0)23 583 4748
E: chris@autocomes.nl

Technische specificaties

Aantal cillinders8
Cillinderinhoud4.973 cc
Aantal PK241 pk

Opties & Accessoires