U bent op zoek naar een specifieke auto(uitvoering) die in Nederland niet te vinden is of u heeft in het buitenland een auto gezien die precies naar uw smaak is? Wij hebben in de afgelopen dertig jaar honderden auto’s geïmporteerd en kennen daardoor het hele proces door en door.

Waarom Import?
Een nieuwe auto heeft een gigantische initiële afschrijving zodra deze de showroom uitrijdt. Door te kiezen voor een jong gebruikte auto uit het buitenland voorkomt u de eerste afschrijving én kunt u profiteren van de belasting voordelen die bestaan tussen de EU-lidstaten. Duitsland is één van de belangrijkste autolanden van Europa, daardoor hebben zij ook een veel groter aanbod aan jong gebruikte auto’s welke tevens vaak ook nog voller in opties zijn dan Nederlandse auto’s. Wist u dat alle Europese merken tegenwoordig een Europees geldende garantie aanbieden?

BPM voordeel

Nederland kent een zogenoemde Belasting op Personenauto’s en Motorvoertuigen, oftewel de BPM. De BPM wordt berekend aan de hand van de nieuwprijs en de Co2 uitstoot. Bij een oudere auto kan de BPM al volledig afgeschreven zijn en betaal je deze in zijn geheel niet meer. Bij jong gebruikte auto’s is er ook een groot voordeel te behalen. Bij import van een jong gebruikte auto bespaar je gemiddeld al 30% op de BPM.

Voordeel van jaren ervaring

Bij het kopen van een auto in het buitenland moet alles kloppen: Onderhoudshistorie, schadeverleden, de vorige eigenaren, etc.  Door jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. Al voordat wij het transport inzetten beoordelen wij de auto en de verkoper. Het is altijd mogelijk om de auto die we gevonden hebben ter plaatse nogmaals compleet na te lopen en te controleren op schadeverleden en onderhoudshistorie. Naast het technische aspect vraagt het importtraject veel kennis van alle bureaucratische zaken, ook deze nemen wij volledig uit handen.

Alleen het papierwerk, de keuring, het transport of het totale traject. Laat ons weten wat u zoekt of hebt gevonden en wij gaan het regelen!

Neem contact op!

Auto gegevens: